Od narudžbi do upozorenja uz Zoho Inventory i Zoho Cliq integraciju

Zoho Inventory je ključan alat u vođenju biznisa, posebno kada je u pitanju upravljanje dolaznim narudžbama iz online prodajnih kanala. Integracijom Zoho Inventoryja sa robusnim komunikacionim softverom kao što je Zoho Cliq, možete primati obavještenja o online prodaji direktno na određenom Zoho Cliq kanalu.. Ovo uključuje trenutna upozorenja o narudžbama iz različitih prodajnih kanala, kao što je Shopify, ažuriranja nivoa zaliha u vašim online trgovinama i još mnogo toga.

Hajde da istražimo ovu integraciju i prednosti koje ona nudi.

Šta je Zoho Inventory?

Zoho Inventory je softver za upravljanje zalihama. Pruža sveobuhvatan skup funkcija koje pomažu korisnicima da efikasno upravljaju narudžbama, prate zalihe, upravljaju naplatom poreza na robu i usluge i nadgledaju skladišta. Sa Zoho Inventory, preduzeća mogu lako upravljati prodajom i kupovinom, rukovati fakturama i računima i pratiti plaćanja na jednoj centralnoj lokaciji. Softver također omogućava korisnicima da prate pakete i pošiljke radi blagovremene isporuke.

Integracija Zoho Inventory-a i Zoho Cliq-a

Da biste integrirali Zoho Inventory sa Zoho Cliq-om, potreban vam je aktivan račun s obje aplikacije, registriran sa istom adresom e-pošte. Zatim koristite sljedeće korake:

 1. Otvorite svoj Zoho Inventory nalog.
 2. Idite do modula Integracije .
 3. Odaberite karticu Chat pod Integracije .
 4. Kliknite na dugme Poveži se sa Zoho Cliq .
 5. Odaberite chat grupu u koju Zoho Inventory treba poslati obavještenja.
 6. Kliknite na dugme Poveži se sa Zoho Cliq još jednom da završite integraciju.

Ako su vam potrebne daljnje upute, evo detaljnog dokumenta pomoći .

Prednosti integracije Zoho Inventory i Zoho Cliq

 • Primajte trenutna upozorenja za ponovnu narudžbu artikala.

 • Primajte obavještenja o novim artiklima uvezenim sa vašeg tržišta ili korpe za kupovinu.

 • Pogledajte ažuriranja zaliha artikala za kanale prodaje na mreži.

 • Primajte obavještenja o novim narudžbama iz vaše online trgovine. Ova integracija vam štedi vrijeme dovodeći sve relevantne informacije na jedno mjesto i osiguravajući da su svi članovi tima ažurni.

 • Koristite funkciju kontekstualnog chata za razgovor s drugim korisnicima Zoho Inventara putem trake za chat Zoho Cliq. Jednostavno kliknite na ikonu Contextual Chat i dodajte korisnike kao učesnike. Zatim započnite diskusije i obavite audio i video pozive sa svojim Zoho Cliq kontaktima direktno iz Zoho inventara.

Za više informacija o kontekstualnim razgovorima, pogledajte naš detaljni dokument pomoći .

Ukratko

Dobrodošli u upravljanje narudžbama bez napora i poboljšanu komunikaciju uz Zoho Cliq i Zoho Inventory integraciju. Recite zbogom propuštenim narudžbama i pozdravite pojednostavljene tokove posla koji osnažuju vaš tim da bude u toku sa svakim detaljom. Da biste saznali više o tome kako ove integracije funkcioniraju i kako ih postaviti, ili ako vam je potrebna dodatna pomoć, pošaljite nam e-poštu na support@zohocliq.com .

Objavljeno 7. Maja 2024 By Jane Cynthia

Leave a Reply