Nutanix

AWS

Azure

Google Cloud

Nudimo širok spektar usluga visokog kvaliteta koje imaju direktan uticaj na vaše poslovanje. Gradimo privatnu Cloud infrastrukturu koja može biti izazovna i zahtjevna bez odgovarajućeg vodstva i stručnosti. Kombinacija privatnih servera i javnih podatkovnih centara moguća je i dostupna za poslovne potrebe

Nutanix

Nutanix koristi svoju vodeću u industriji, 100% softverski definiranu hiperkonvergentnu infrastrukturu kako bi isporučio jednu cloud platformu koja besprijekorno oživljava vašu hibridnu i više cloud strategiju. Bilo na licu mjesta ili u cloud-u, dobivate standardizirano upravljanje i standardizirane procese s jednostavnošću jednim klikom, inteligentnom automatizacijom i stalnom dostupnošću.
Saznaj više

Amazon Web Services

Amazon Web Services (AWS) je najopsežnija i široko korištena cloud platforma na svijetu i nudi preko 200 potpuno funkcionalnih usluga iz podatkovnih centara širom svijeta. Milijuni kupaca – uključujući najbrže rastuće startupove, najveće korporacije i vodeće državne agencije – koriste AWS kako bi smanjili troškove, postali agilniji i brže inovirali.
Saznaj više

Azure

Microsoft Azure, koji se obično naziva Azure, je usluga računarstva u cloud-u koju je stvorio Microsoft za izradu, testiranje, implementaciju i upravljanje aplikacijama i uslugama putem centara podataka kojima upravlja Microsoft. Nudi softver kao uslugu (SaaS), platformu kao uslugu(PaaS) i infrastrukturu kao uslugu (IaaS) i podržava mnoge različite programske jezike, alate i okvire, uključujući softver specifičan za Microsoft i sisteme trećih strana.
Azure je najprodavaniji komercijalni pružatelj usluga u cloud-u, iako je ova oznaka dijelom posljedica “moći kompanije u Office 365 Commercial i Microsoft 365”, što može umjetno dodati ukupnom “čistom cloud-u” kompanije.
Saznaj više

Google Cloud

Google Cloud Platform (GCP) koji nudi Google (Enterprise) je skup usluga Computing-a u cloud-u koje rade na istoj infrastrukturi koju Google interno koristi za svoje proizvode krajnjih korisnika, kao što su Google pretraživanje, Google Mail, skladište datoteka i YouTube.
Uz niz alata za upravljanje, nudi i niz modularnih usluga u cloud-u, uključujući Computing, pohranu podataka, analizu podataka i strojno učenje.
Saznaj više

Jeste li spremni transformisati svoje poslovanje?

Odgovorit ćemo na Vaš upit u trenu!