O nama

Zašto BIXIE?

Digitalno uspješni! BIXIE je Vaš primarni partner za proces digitalizacije. Od savjetovanja i planiranja, preko implementacije i obuke, do uspješnog korištenja digitalnih alata. Sve na jednom mjestu.
Naši iskusni i motivirani zaposlenici osiguravaju da se svaka implementacija pretvori u pokretače inovacija. Naš cilj je stvaranje dodane vrijednosti za Vas i Vaše klijente, pripremajući se za digitalnu budućnost.
Zbog čega smo mi pravi izbor?

Naše kompetencije

U srcu svake uspješne digitalne transformacije leži strast prema inovacijama i sposobnost prilagodbe brzim promjenama u tehnologiji. U BIXIE-u, mi smo predani tome da vam pružimo ne samo tehnološka rješenja, već i strateško vođenje kako biste maksimalno iskoristili potencijal digitalnih alata.

Naša priča započinje s vizijom stvaranja digitalnog svijeta gdje su inovacije dostupne svima, bez obzira na veličinu ili industriju. Od osnutka 2019. godine, BIXIE je rastao iz skromnog tima entuzijasta u uglednu agenciju koja je sinonim za kvalitetu i pouzdanost u digitalnom prostoru, prvenstveno implementaciji CRM rješenja.

Ono što nas izdvaja je naš holistički pristup digitalnoj transformaciji. Ne samo da razvijamo vrhunska softverska rješenja i implementiramo partnerska rješenja, već radimo i na tome da osnažimo vaše timove i prilagodimo procese kako bi se potpuno iskoristili beneficije digitalizacije. Bez obzira jeste li u potrazi za poboljšanjem operativne efikasnosti, optimizacijom online prisustva ili implementacijom najnovijih tehnoloških trendova, mi smo tu da vas podržimo na svakom koraku puta.

Naš tim stručnjaka spaja najnovija tehnološka dostignuća s dubokim razumijevanjem vaših poslovnih ciljeva. Sa svakim projektom, predano radimo kako bismo premašili očekivanja i ostvarili trajne rezultate koji unapređuju vaše poslovanje.

BIXIE nije samo vaš pružatelj usluga – mi smo vaš partner na putovanju ka digitalnoj izvrsnosti. Dopustite nam da budemo vaš vodič u digitalnom svijetu i zajedno ćemo izgraditi budućnost koja je pune mogućnosti.

Naše usluge

Jeste li spremni transformisati svoje poslovanje?

Odgovorit ćemo na Vaš upit u trenu!