Microsoft Teams

Google Workspace

Microsoft Teams

Microsoft Teams je digitalna platforma za poslovnu komunikaciju koju je Microsoft razvio kao dio Microsoft 365 porodice proizvoda. Teams prvenstveno nudi chat i video konferencije u radnom prostoru, pohranu datoteka i integraciju aplikacija.
Teams zamjenjuje druge platforme za razmjenu poruka i saradnju koje pokreće Microsoft, uključujući Skype za posao i Microsoft učionicu. Tokom pandemije iskazano je veliko interesovanje za digitalno radno mjesto jer su mnogi sastanci premješteni u virtualno okruženje
Saznaj više

Google Workspace

Google Workspace, ranije poznat kao G Suite, je kolekcija digitalnih alata za produktivnost i saradnju, softvera i proizvoda koje je razvio i plasirao Google. Prvi put je pokrenut 2006. kao Google Apps za, a 2016. preimenovan u G Suite. Google Workspace se sastoji od Gmail -a, kontakata, kalendara, Meet -a i Chat -a za komunikaciju.
Tokovi za angažiranje zaposlenika;Pogon za pohranu; i paket Google dokumenata za kreiranje sadržaja. Administrativno područje je predviđeno za administraciju korisnika i usluga. Ovisno o izdanju, Google Workspace može uključivati i Jamboard digitalnu interaktivnu ploču te opciju za kupnju dodataka, poput usluge glasovne telefonije.
Saznaj više

Jeste li spremni transformisati svoje poslovanje?

Odgovorit ćemo na Vaš upit u trenu!