UI Path

blueprism

Automation Anywhere

Nudimo end-to-end RPA usluge savjetovanja i razvoja kako biste svoje poslovanje pretvorili u potpuno automatizirano poduzeće zasnovano na podacima.

UIPath

UiPath je lider u robotskoj automatizaciji procesa koji omogućuje organizacijama da automatiziraju svoj poslovni proces. Softver sadrži sve robotske alate u banci koji omogućuju postupak bez napora koji se može koristiti za automatizaciju radne površine sustava Windows. UiPath eliminira ručni postupak automatiziranjem zadataka koji se ponavljaju i suvišni su.
Softver pojednostavljuje tijek rada kompanije značajno poslovanje za poboljšanje učinkovitosti i pruža detaljnu analitiku podataka koja stvara put prema inovacijama digitalne transformacije. UiPath osigurava usklađenost s postupkom koji odgovara trenutnim standardima s naprednim izvješćivanjem koje daje pravo na dokumentaciju koja je udaljena jednim klikom. Automatiziranjem zadatka timovi mogu slobodno raditi u suradničkom okruženju, a vaš tim kupcima pruža usluge na visokoj razini.

Blueprism

Svakoj kompaniji su potrebni glatki procesi između zaposlenih, vaše digitalne radne snage i svih sistema; Procesi su dinamički automatizirani, od back office -a do područja korisničkog iskustva. Sve to možete učiniti s inteligentnom digitalnom radnom snagom kompanije Blue Prism: fleksibilnom, autonomnom, sigurnom i sposobnom za samoorganiziranje. Ovo rješenje Vam daje precizan pregled svih koraka, omogućava vam da konačno osmislite nove metode rada i date svom timu prostor za zaista vrijedan posao.

Automate Anywhere

Automation Anywhere jedan je od popularnih dobavljača RPA-a koji nudi moćne i prilagođene RPA sposobnosti za automatizaciju svih složenih zadataka. Jedna je od „revolucionarnih tehnologija“ koja mijenja način poslovanja preduzeća. Ovaj alat kombinira konvencionalni RPA s intelektualnim elementima poput razumijevanja prirodnog jezika i čitanja bilo kakvih nestrukturiranih podataka.
Automation Anywhere dopušta organizacijama da automatiziraju procese koje izvode ljudi. To je sustav upravljanja temeljen na webu koji koristi Kontrolnu sobu za pokretanje automatiziranih zadataka. Alat Automatizacija bilo gdje može automatizirati poslovne operacije kompanija.

Jeste li spremni transformisati svoje poslovanje?

Odgovorit ćemo na Vaš upit u trenu!