Bitrix24

HubSpot

Salesforce

Pipedrive

ZohoCRM

SugarCRM

Monday CRM

Freshworks CRM

Naš tim stručnjaka podržavaju sve kompanije u izboru jednog od gore izlistanih CRM rješenja i vrše obuku zaposlenike kako bi postigli uspješne poslovne rezultate bez obzira na industriju ili radni odjel.
Naše usluge usredotočene su na transformaciju organizacijao mogućujući im učinkovitiji, produktivniji rad i kontrolu njihovih poslovnih procesa koristeći jednu platformu. Kombiniramo stečeno iskustvo i Vaše zahtjeve u implementaciji i održavanju CRM sistema.

Bitrix24

Bitrix24 je CRM softver za saradnju sa kompletnim alatima za upravljanje kupcima, internu i eksternu saradnju, te komunikaciju sa klijentima.
Bitrix24 nudi jedinstvenu platformu za vaše datoteke, projekte, poruke, zadatke i kontakte. Platformu možete odmah koristiti registracijom, kreiranjem računa i pozivanjem kolega. Kroz tok aktivnosti, svi u vašem timu mogu pratiti šta se događa i efikasno raditi zajedno na pokretanju projekata.
Ključna rješenja uključuju društvene mreže, zadatke i projekte, CRM, upravljanje dokumentima, dijeljenje datoteka, kalendar i zakazivanje,
upravljanje prodajnim timom, e -poštu, telefon i upravljanje ljudskim resursima.
Saznaj više
digital transformation, schweiz, CRM, Beratung, Bitrix24
digital transformation, schweiz, CRM, Beratung, HubSpot

HubSpot

HubSpot je digitalna marketinška i prodajna platforma koja omogućava kompanijama privlačenje posjetitelja, pretvaranje potencijalnih klijenata i zadržavanje kupaca.
Da bi se to postiglo, različite funkcije su spojene tako da odjeli za marketing i prodaju mogu upravljati svim svojim aktivnostima na jednom mjestu. To uključuje stvaranje sadržaja, dijeljenje objava na društvenim medijima, automatizaciju tijeka rada, hvatanje potencijalnihkupaca, upravljanje odnosima s klijentima, mapiranje prodajnih kanala ipraćenje performansi.
Kao rezultat toga, kompanije su bolje opremljene za efikasno upravljanje prodajnim i marketinškim aktivnostima, a potencijalne kupce se može lako njegovati u procesu kupovine. Nema više izoliranih informacija, nema više neusklađenih odjela: sve se događa na jednom mjestu.
Saznaj više

Salesforce

Salesforce je inovativna platforma zasnovana na cloudu, dobila je priznanja širom svijeta, a njihova predanost uspjehu kupaca pomogla im je da postanu četvrta najveća softverska kompanija na svijetu.
Ovaj sistem olakšava korištenje poslovnih aplikacija utemeljenih na oblaku koje vam pomažu da ostanete povezani sa svojim kupcima, potencijalnim klijentima, partnerima i još mnogo toga. Salesforce je svjetska platforma broj jedan koja omogućuje tvrtkama prodaju, usluge i tržište kao nikada do sada.
Saznaj više
digital transformation, schweiz, CRM, Beratung, Salesforce
digital transformation, schweiz, CRM, Beratung, Pipedrive

Pipedrive

Pipedrive je web-based CRM prodajno rješenje i rješenje za upravljanje kanalima koje kompanije mogu koristiti za planiranje svojih prodajnih aktivnosti i praćenje transakcija. Pipedrive je zasnovan na metodi prodaje zasnovanoj na aktivnostima i optimizira sve mjere potrebne za pretvaranje potencijalnog poslovanja u uspješnu prodaju. Kao aplikacija zasnovana na cloudu, rješenju se može pristupiti s bilo kojeg mjesta bilo gdje, sa bilo kojeg web preglednika ili namjenskih mobilnih aplikacija.
Pipedrive pruža prodavačima potpuni pregled različitih distribucijskih kanala. Robusno sučelje prikazuje razine napredovanja za svaki posao s punim detaljima za sljedeće stavke koje se mogu poduzeti. S funkcijom aktivnosti i cilja, korisnici mogu pratiti aktivnosti na čekanju u svakom kanalu.
Saznaj više

ZohoCRM

ZohoCRM se može lako prilagoditi tako da zadovolji posebne potrebe bilo koje vrste poslovanja i veličine. Startupi, velike korporacije i industrije kao što su nekretnine, zdravstvo, osiguranje, pravo, mediji, restorani, putovanja, bankarstvo, porezi, slobodnjaci i neprofitne organizacije koriste softver za upravljanje odnosima s klijentima. Ovo povećava vašu prodaju, vaš marketing i vaše aktivnosti. U isto vrijeme poboljšavaju korisničku uslugu.
Saznaj više
digital transformation, schweiz, CRM, Beratung, ZohoCRM
digital transformation, schweiz, CRM, Beratung, SugarCRM

SugarCRM

SugarCRM je najveći svjetski CRM softver otvorenog koda. Od 2004. više od 7.000 kupaca i više od pola milijuna korisnika oslanjalo se na SugarCRM za vođenje marketinških programa, povećanje prodaje, zadržavanje kupaca i izradu prilagođenih poslovnih aplikacija. Aplikacija se može koristiti na različite načine, npr. za jačanje prodajnih timova, upravljanje organizacijama za korisničku podršku i upravljanje bazama podataka o korisnicima.
Jedna od jedinstvenih karakteristika SugarCRM -a u CRM prostoru je da je to u osnovi aplikacija otvorenog koda. To znači da je izvorni kod aplikacije dostupan svakom korisniku, programeru ili kupcu proizvoda.
Saznaj više

Monday CRM

Monday je aplikacija za upravljanje projektima napravljena 2012 god. Kompanija nudi jedan od najpopularnijih alata za produktivnost tima natržištu. Jedna od mnogih njegovih značajki je CRM funkcionalnost koja vam omogućuje dodavanje CRM kartice vašim upravnim odborima i upravljanje vašim potencijalnim klijentima koristeći visoko vizualno sučelje koje nije uobičajeno za druge tipične CRM -ove. Kao kompletan proizvod za male i velike kompanije, Monday želi zadovoljiti njihove zahtjeve. To ga je učinilo prvim izborom posljednjih godina. Iako to nije nužno CRM alat, može biti odlična opcija za neka preduzeća.
Saznaj više
digital transformation, schweiz, CRM, Beratung
digital transformation, schweiz, CRM, Beratung

Freshworks CRM

Freshworks je vodeća SaaS kompanija kojoj veruje više od 40.000 kupaca širom sveta. Nudi niz proizvoda koji lojalnost kupaca podižu na viši nivo. U početku su timovi Freshworks -a pretpostavljali da će kupovina skupog ili popularnog softvera CRM sistema zadovoljiti njihove posebne potrebe. Međutim, proveli ste previše sati mukotrpno učeći. Osim toga, korisničko sučelje bilo je prepuno funkcija koje im nisu trebale. Napravili su korak unatrag i zapitali se: “Šta MSP poput nas zaista žele u CRM -u?”. To je bio početak Freshworks CRM -a
Saznaj više

Jeste li spremni transformisati svoje poslovanje?

Odgovorit ćemo na Vaš upit u trenu!