Naše usluge

Naše usluge usmjerene su na digitalnu transformaciju organizacija kako bi mogle raditi učinkovitije i produktivnije, te kontrolirati svoje poslovne procese.

Savjetovanje

Digitalno savjetovanje odnosi se na širok spektar usluga, uključujući odabir tehnologije i poslovnu analizu, reviziju i testiranje, IT savjetovanje i razvoj digitalnih strategija za budući rast.
BIXIE pruža usluge digitalnog savjetovanja koje pomažu kompanijama da poboljšaju svoju tehnološku infrastrukturu i odaberu najbolje rješenje shodno rezultatima analize zahtjeva. Također pomažemo u analizi Vaših postojećih tehnologija i predlažemo poboljšanja, integriraciju modernijih inovativnijih tehnologija u Vaše poslovne procese i efikasno provedemo digitalnu transformaciju. Na kraju, podržavamo daljnji razvoj digitalne strategije koja se najbolje usklađuje s ciljevima i smjerom određene kompanije / industrije.
digital transformation, schweiz, CRM, Beratung

Implementacija

Nakon odabira idealnog rješenja, pripremamo plan implementacije. Implementacija digitalnog radnog mjesta, intraneta ili CRM (Customer Relationship Management) rješenja sadrži niz radionica na kojima detaljno razrađujemo poslovne procese, optimiramo i dorađujemo module da bi osigurali dugoročno i uspješno korištenje od strane svih uposlenih.
Različita područja implementacije razlikuju se shodno industriji, zahtjevima i rješenjima koja se trebaju kasnije integrisati.
digital transformation, schweiz, CRM, Beratung

Integracija i testiranje

Nakon što završimo standardnu implementaciju, te pripremimo sve poslovne procese da su dostupni putem odabrane platfrome, idući korak je: integracija.
Iako je svaki softver optimiran za svoje primarno korištenje, integracija vašeg Intraneta, CRM -a ili ERP-a sa drugim alatima u vašoj kompaniji znatno vam olakšava posao. U idealnom slučaju, implementirano rješenje treba poslužiti kao središnje mjesto svih Vaših alata, dok integracije djeluju kao pomoćno sredstvo kako bi Vašu centralnu platformu učinili još moćnijim.
digital transformation, schweiz, CRM, Beratung

Workshop

Nakon uspješne implementacije i integracije svih potrebnih sistema, potrebno je obučiti Vaše uposlenike za efikasno korištenje. Svaki Workshop (radionica) počinje sa osnovnim treningom svih funkcija odabranog rješenja, te se zatim detaljno vrši obuka za odabrane module shodno radnom odjelu.
Osim standardnih treninga, vršimo i obuke za Vaš IT tim, da bi kasnije preuzeli održavanje i administriranje implementiranim rješenjem.
digital transformation, schweiz, CRM, Beratung
Rješenja koje možemo da implementiramo za Vaše poslovanje
  • Digitalno radno mjesto (Office365, Google Workspace)
  • CRM (Salesforce, Bitrix24, Hubspot, Pipedrive, Zoho)
  • Cloud Infrastrukturu (Nutanix, VMWare)
  • RPA i AI (Automatizacija poslovnih procesa)
Saznaj više

Jeste li spremni transformisati svoje poslovanje?

Odgovorit ćemo na Vaš upit u trenu!