Potpuno opremljen softver za prodaju u kompletu sa: alatima za angažovanje u prodaji, funkcionalnošću upravljanja poslovima, funkcijama izveštavanja i analize, mogućnostima plaćanja, ponude i CPQ, kao i alatima za obuku — plus mogućnost neprimetne integracije sa više od 1400 alata na HubSpot-ovom App Marketplace-u.

Napravljen za produktivnost, pokretan relevantnošću.

Naslijeđeno pravilo “uradi više, prodaj više” jednostavno više ne drži vodu. Zapošljavanje više predstavnika, zahtijevanje više aktivnosti i usvajanje više tehnologije više ne garantuje produktivnost. Rast je stagnirao, timovi su obeshrabreni, predstavnici ne mogu da se povežu sa kupcima, a lideri ne mogu da se predvidljivo povećaju.

Sales Hub ovlašćuje prodajne timove da indeksiraju kvalitet a ne kvantitet. Opremljen je i povezanim alatima koji su im potrebni da povrate produktivnost i kontekstom koji im je potreban za produbljivanje veza s kupcima. Osim toga, liderima prodaje daje inteligenciju za pronicljivo skaliranje.

Prospect Smarter

Započnite relevantne, kontekstualne razgovore s HubSpot alatima za angažman u prodaji i bez napora pretvorite potencijalne klijente.

Nema više nagađanja sljedećeg najboljeg koraka. Minimizirajte ometanja i održavajte svoje predstavnike za istraživanje organiziranim, efikasnim i efektivnim tokom cijelog dana kako bi se mogli usredotočiti na izgradnju kvalifikovanog provodnika koji ima visoku konverziju.

Sales Hub vodi kontrolnu tablu

Leave a Reply