Upravljajte BI-analitikom u Bitrix24

Bitrix24 BI-Analytics je efikasan alat za detaljnu analizu podataka akumuliranih u Bitrix24. Integracijom sa Google Looker Studio-om ili Microsoft Power BI-jem možete generirati izvještaje bilo koje složenosti za praćenje i praćenje ključnih indikatora učinka.

Upravljajte ključevima u BI analitici

Ključevi služe kao jedinstveni identifikatori koji uspostavljaju vezu između Bitrix24 i drugih analitičkih sistema. Oni su neophodni za prijenos podataka za izvještaje i slanje zahtjeva na BI konektor. Da biste razlikovali rad više menadžera za analitiku u vašoj kompaniji, možete kreirati zasebne ključeve za svakog člana tima.

Upravljajte izvještajima u BI analitici

Dodajte izvještaje iz BI sistema kako biste pratili poslovne performanse u Bitrix24. Možete ugraditi nove izvještaje i konfigurirati dozvole pristupa za članove tima. Ovo osigurava da pravi pojedinci imaju pristup izvještajima koji su im potrebni za donošenje informiranih odluka i pokretanje poslovnog rasta.

Uz Bitrix24 BI Analytics, možete generirati sveobuhvatne vizualne izvještaje unutar svoje Bitrix24 platforme, sve sa ažuriranjima u realnom vremenu.