Bitrix24. Dolazi do desktopa u vašoj blizini

Bitrix24 desktop aplikacija zaista blista kada je u pitanju rad na projektima ili održavanje video konferencija.

Optimizirana za poznato i ugodno desktop iskustvo, aplikacija vam omogućava da brzo reagirate na komentare u zadacima, upućujete video pozive direktno iz Bitrix24 chata, dijelite datoteke i radite druge nevjerovatne stvari.

video poziv

Moć trenutne komunikacije

Jedinstveni alat za slanje poruka za svu komunikaciju u vezi s poslom gdje možete razmjenjivati ​​poruke u chatovima, upućivati ​​video pozive i organizirati video konferencije sa svojim klijentima i partnerima.

Budite u toku tako što ćete primati obavještenja o projektima u kojima učestvujete putem objava vijesti, lajkova, komentara i ažuriranja zadataka.

chat

Video pozivi u HD kvaliteti. Do 48 učesnika

Kreirajte chat, pozovite svoje kolege i obavljajte neograničene besplatne video pozive.

Uz Bitrix24, možete uputiti jedan na jedan ili grupne pozive za do 48 učesnika. Trajanje poziva je neograničeno, čak i na besplatnom planu.

video poziv

HD video konferencije. Do 48 učesnika

Neophodan alat za daljinski rad, video konferencije u Bitrix24 su zgodne koliko god mogu – samo pozovite gomilu ljudi u chat i započnite poziv. Uživajte u oštrom, jasnom zvuku i HD video kvalitetu tokom svake video konferencije.

Još uvijek nisi dovoljno dobar za tebe? Čekajte, evo još – možete dodati i svoje partnere i klijente na video konferenciju, čak i ako nemaju Bitrix24 nalog.

video konferencija

Bitrix24.Drive

Sa Bitrix24.Drive, nećete morati da šaljete ažurirane verzije istog dokumenta iznova i iznova svojim kolegama. Kreirajte, uređujte i dijelite datoteke na mreži koristeći našu pohranu u oblaku – sistem automatski ažurira promjene za sve korisnike.

Aplikacija će vam također pokazati historiju prijenosa, datum posljednje sinhronizacije i raspoloživi prostor na vašem Bitrix24.Drive.

b24_drive

Isti Bitrix24 alati koje poznajete i volite, sada u desktop formatu

Uživajte u besprekornom iskustvu Bitrix24 bilo da se radi o verziji u pretraživaču, mobilnoj aplikaciji ili aplikaciji za desktop. Upravljajte ugovorima u CRM-u, kreirajte poslovne procese, primajte obavještenja, zakazujte sastanke i dijelite dokumente – sve u aplikaciji Bitrix24 za desktop računare.

dogovor

Mobilna aplikacija

Preuzmite našu mobilnu aplikaciju da koristite Bitrix24 u pokretu i ostanite u kontaktu gdje god da ste – kod kuće, u kancelariji ili na putu.

Postavite zadatke, obavljajte video pozive, koristite razgovore, postavljajte komentare i uradite još mnogo toga koristeći našu mobilnu aplikaciju.

mobile_app_all