Podignite svoj timski rad uz Bitrix24 mobilnu aplikaciju

Mobilna aplikacija Bitrix24 okuplja ljude i informacije na jedno mjesto kako biste brže obavili više posla.

Kreirajte, sarađujte i komunicirajte sa svojim timom u vlastitom mrežnom radnom prostoru – kad god i gdje god da se nalazite.

Bitrix24

Ne znate još o jedinom softveru kojeg trebate za Vaše poslovanje koji se zove Bitrix24? Pogledajte šta može učiniti za vaše poslovanje već danas!

ISTRAŽITE VIŠE O BITRIX24 MOGUĆNOSTIMA

Ostanite u kontaktu sa svim dešavanjima i pratite poslovanje iz vlastitog mobitela

Bitrix24

Vi + vaš pametni telefon = Produktivnost

Rad u Bitrix24 ne zahtjeva ni radni sto, a ni desktop. Svi vaši zadaci, razgovori i dokumenti uvijek su vam na dohvat ruke.

Pogodan za rad na daljinu

Od početka 2020. godine, Bitrix24 mobilnu aplikaciju isprobalo je više od 100.000 timova koji rade na daljinu širom svijeta.

Jedna aplikacija radi sve

Bitrix24 je ponuda na jednom mjestu: imate zadatke, razgovore, video pozive, CRM, pohranu u oblaku, bazu znanja i još mnogo toga – sve zgodno upakovano u jednu aplikaciju.

 

Timska komunikacija obavljena kako treba

Bitrix24

Možete brzo doći do bilo kojeg člana vašeg tima putem chata, telefonskog poziva ili video poziva.

Zakažite sastanke i kreirajte video konferencije. Neograničeno vrijeme, do 48 učesnika.

Postanite društveni: objavljujte, komentirajte, lajkajte i pratite ažuriranja svog tima na streamu aktivnosti.

Također možete provjeriti Bitrix24 razgovore i video konferencije u svom pretraživaču!

Bitrix24

Dodijelite zadatke i pratite napredak u radu

Ovako izgleda haos u upravljanju projektima: zadaci se postavljaju i raspravljaju putem tri različita glasnika, dokumenti se dijele putem e-maila, komunikacija se obavlja putem društvenih mreža.

Uvođenje reda i jasnoće u upravljanje projektima je moguće preko mobilne aplikacije Bitrix24. Uz njegovu pomoć, možete kreirati i dodijeliti zadatke u samo nekoliko dodira. Postavite rokove, pratite napredak projekta, dijelite datoteke, obavljajte video pozive i dobijajte izvještaje o radu – sve u jednom ekosistemu. Organizirajte sastanke i događaje, pozovite članove svog tima i vanjske korisnike, zakažite sastanke i isplanirajte svoj dan.

Bitrix24

Pretvorite poruke u zadatke

Šta ako se na pola vaše rasprave pojavi briljantna ideja? Ne gubite vrijeme pretvarajući ovu ideju u zadatak direktno iz chata! Dodajte odgovornu osobu, odredite rok i pratite napredak rada putem komentara ispod zadatka.

Bitrix24

Pratite napredak zadatka

Objavite svoje komentare na bilo koji zadatak na način na koji biste to uradili u chatu. Zakačite zadatak na vrh liste da nikada ne propustite važno ažuriranje. Obratite pažnju na crvene brojače koji ukazuju na istekle zadatke. Sva ažuriranja zadataka se objavljuju na jednom mjestu.

Bitrix24

Pratite efikasnost svog tima

Naše inteligentno izvještavanje o zadacima će vam dati jasnu sliku o tome koji su zadaci trenutno u toku, završeni ili istekli za svakog od članova vašeg tima.

Pogledajte šta možete da uradite sa zadacima u verziji pretraživača!

ISTRAŽITE VIŠE O BITRIX24 MOGUĆNOSTIMA

Neka vaš posao teče glatko uz potpuno mobilni CRM: sklapajte poslove, kreirajte poslovne procese, dijelite važne dokumente i proširite bazu znanja vaše kompanije.

Mobilni CRM

Sve vaše ponude, kontakti, kompanije, fakture, ponude i proizvodi se pohranjuju i njima upravlja na vašem pametnom telefonu.

Poslovni procesi

Pošaljite zahtjev za godišnji odmor ili odobrite fakturu za plaćanje putem mobilne aplikacije Bitrix24! Također možete automatizirati ponavljajuće procese.

Cloud storage

Kreiranje, uređivanje i dijeljenje dokumenata unutar vaše kompanije je jednostavno kada su u pohrani u oblaku, dostupni sa bilo kojeg uređaja.

Baza znanja

Ubrzajte svoje nove zaposlenike dajući im pristup vašoj bazi znanja. Kreirajte i uredite najčešća pitanja, vodiče i priručnike.

Rad u Bitrix24 ne zahteva ni radni sto ni desktop. Kreirajte svoj vlastiti online radni prostor koristeći našu mobilnu aplikaciju:

1. Preuzmite mobilnu aplikaciju Bitrix24
2. Pozovite članove svog tima putem e-pošte ili SMS-a
3. Sačekajte da se pridruže
4. Počnite sarađivati!