Top 10 Pipedrive integracija 2023

Naše stalno rastuće Marketplace sada nudi preko 400 moćnih integracija Pipedrive korisnicima. Međutim, sa svim ovim opcijama, može biti izazovno pronaći pravu za vaše poslovanje. Evo 10 najboljih Pipedrive integracija na Marketplace-u koje vam mogu pomoći da automatizirate zadatke i povećate prihod.

 

Zapier
Zapier je platforma za automatizaciju radnih tokova između vaših aplikacija. Sa 5.000+ integracija aplikacija i jednostavnim drag-and-drop interfejsom, možete kreirati moćne tokove posla da uštedite vreme i fokusirate se na širu sliku. Od postavljanja kampanja putem e-pošte i kontakta s klijentima do upravljanja cijelim tokom, Zapier je savršen alat za zaposlene profesionalce i vlasnike malih poduzeća.

Korisne karakteristike
Kreirajte automatizovane tokove posla sa do 100 koraka i dodajte prilagođenu ako-onda logiku

Zapier može transformirati podatke u pravi format prije nego što se proslijede iz jedne aplikacije u drugu

Unajmite certificiranog Zapier stručnjaka koji će vam pomoći da kreirate automatizirane tokove rada između aplikacija u vašem paketu alata

Zapierova integracija sa Pipedrive-om
Koristite Zapier integraciju da pretvorite Pipedrive u čvorište toka posla. Automatski kreirajte novog potencijalnog klijenta iz aplikacije za generiranje potencijalnih kupaca, ažurirajte ugovor na osnovu njihovih radnji u drugom alatu, priložite datoteku računu i još mnogo toga – bez potrebe za ručnim radom.

 

JustCall
JustCall je telefonski sistem u oblaku za prodajne i timove za podršku koji nudi sveobuhvatan komunikacijski stog izgrađen da pomogne timovima koji su okrenuti klijentima da naprave bolje razgovore s klijentima.

JustCall je dobro cijenjen zbog svoje jednostavnosti korištenja i može pomoći da se značajno poveća produktivnost prodajnih poziva. JustCall pruža distribuiranu snažnu infrastrukturu za najbolji kvalitet poziva, a njegova platforma je usklađena s HIPAA, osiguravajući sigurnost podataka i zaštitu privatnosti.

Korisne karakteristike
Preko 100 integracija sa poslovnim alatima, uključujući Pipedrive

SMS tokovi posla i funkcije automatizacije

3 prodajna brojača za biranje

Poziv u redu čekanja i prosljeđivanje, praćenje prodajnih poziva , inteligencija razgovora i analitika poziva

JustCall integracija sa Pipedrive-om
Započnite pozive jednim klikom iz prikaza ponude ili kontakta zahvaljujući Pipedrive-ovoj JustCall integraciji . JustCall je trenutno dostupan na Pipedrive Cloud CRM platformi, tako da možete doći do potencijalnih klijenata i potencijalnih klijenata bez odlaganja.

 

Outfunnel
Uz Outfunnel možete biti sigurni da su svi marketinški podaci potrebni vašoj prodajnoj organizaciji laki za pristup. Namjenski alat za prihodovne timove, Outfunnel vam omogućava da postavite tokove automatizacije prodaje i marketinga za nekoliko minuta.

Uz Outfunnel, možete kreirati kompletan profil svakog potencijalnog klijenta u vašem CRM-u, segmentirati i ocijeniti svoje potencijalne klijente, te dobiti dublji uvid u ponašanje vaših kupaca.

Korisne karakteristike
Outfunnel može pristupiti i koristiti podatke iz svih vaših aplikacija za prodaju i marketing

Analizirajte, ocijenite i segmentirajte marketinške vode brzo i jednostavno

Integrira se s alatima uključujući Mailchimp, ActiveCampaign, Facebook Lead Ads, Elementor Forms, Calendly i WordPress

Outfunnel-ova integracija sa Pipedrive-om
Kombinirajte svoje podatke o prodaji i marketingu s integracijom Pipedrive-Outfunnel . Osigurajte da se svi marketinški angažmani – uključujući otvaranje e-pošte, posjete webu, popunjavanje obrazaca i još mnogo toga – zabilježe u Pipedrive-u kako bi vaši prodajni predstavnici mogli identificirati najzanimljivije potencijalne klijente.

 

Google Meet
Vjerovatno ste već upoznati s Google Meet-om , uslugom video komunikacije koju je razvio Google i koja vam omogućava da lako pokrenete sigurne video sastanke iz bilo kojeg modernog web pretraživača. Osim iz vašeg web pretraživača, možete preuzeti i aplikaciju za postavljanje ili pridruživanje video pozivima.

Korisne karakteristike
Povežite se bezbedno sa do 250 učesnika putem video i audio zapisa

Visokokvalitetni audio i video, titlovi u stvarnom vremenu, dijeljenje ekrana i još mnogo toga

Enkripcija od kraja do kraja za sastanke na svim platformama, uključujući mobilne, tablet i desktop

Integracija Google Meeta sa Pipedriveom
Sa Pipedrive-ovom Google Meet integracijom , možete jednostavno dodati poziv bilo kojoj aktivnosti u Pipedrive-u, stvarajući jedinstveni Google Meet link koji će automatski ići svim pozvanima. Također možete povezati Google Meet sa svojom dostupnošću, tako da svaki put kada kontakt odabere vrijeme za poziv, oboje ćete dobiti pozivnicu iz kalendara s vezom za Google Meet.

 

CloudTalk
VoIP alat CloudTalk je pozivni centar baziran na oblaku i sistem poslovnog telefona dizajniran da pomogne preduzećima da se povežu sa svojim klijentima. Uz CloudTalk, korisnici mogu izgraditi bolje odnose s klijentima, pristupiti detaljima telefonskih poziva u svom CRM-u i pratiti pozive u realnom vremenu.

Sistem pozivnog centra omogućava korisnicima da upućuju i primaju pozive sa svog pretraživača ili mobilnog uređaja, uživajući u kristalno čistom prijemu sa zagarantovanim kašnjenjem i minimalnim podrhtavanjem.

Korisne karakteristike
CloudTalk ima preko 160 nacionalnih telefonskih brojeva koji će vam pomoći da se proširite na međunarodnom nivou

Koristeći CloudTalk naprednu analitiku call centra, možete mjeriti performanse svojih agenata i pomoći im da se poboljšaju.

Integracija CloudTalk-a sa Pipedrive-om
Upućujte i primajte pozive direktno sa Pipedrive-a zahvaljujući funkciji klik-za-pozovi integraciju CloudTalk . Pristupite informacijama o pozivaocima i prošlim interakcijama u Pipedriveu čim vam telefon zazvoni, tako da možete nastaviti da razvijate odnose – čak i ako niste bili prva tačka kontakta.

Preporučeno čitanje

15 najboljih aplikacija za video pozive za vaše poslovanje

 

Leadfeeder
Alat za stvaranje potencijalnih klijenata i praćenje posjetitelja web stranice Leadfeeder identificira kompanije koje posjećuju vašu web stranicu, a koja bi inače bila potpuno anonimna.

B2B softver za generiranje potencijalnih klijenata pomaže vam da identificirate, kvalificirate i povežete se s potencijalnim potencijalnim klijentima. Također možete jednostavno filtrirati nerelevantne potencijalne klijente i kreirati pronicljive izvještaje o vašim potencijalnim klijentima i potencijalnim klijentima, pomažući vam da identificirate potencijalne klijente visoke vrijednosti čim uđu u vaš tok.

Korisne karakteristike
Identificirajte anonimne posjetitelje web stranice i steknite detaljan uvid u njihovo ponašanje

Shvatite ponašanje kompanija u svim fazama putovanja kupca, od novih posjetitelja do zastupnika kupaca

Integracija Leadfeeder-a sa Pipedrive-om
Integracijom Leadfeeder-a s Pipedrive-om , ispunit ćete svoj cjevovod kvalitetnijim potencijalnim klijentima i pojednostaviti svoj proces prodaje.

 

PandaDoc
Kreirajte, upravljajte i dijelite dokumente za nekoliko minuta uz PandaDoc , vodeći alat za upravljanje prijedlozima, ponudama i ugovorima.

Sveobuhvatna platforma za automatizaciju dokumenata pomaže preduzećima da brže kreiraju, odobravaju, prate i e-potpisuju poslovne dokumente. Zahvaljujući drag-and-drop editoru i stotinama gotovih predložaka, možete brzo napraviti originalne dokumente ili prilagoditi vlastite dinamičke verzije.

Korisne karakteristike
Odaberite između preko 750 predložaka dokumenata da biste započeli

Dobijte pristup u realnom vremenu odobrenjima, komentarima i praćenju verzija pomoću pametnih funkcija kao što su uslovna logika i varijable

Čuvajte svoje podatke i ugovore valjanim uz pravno obavezujuće e-potpise

PandaDoc-ova integracija sa Pipedrive-om
Izradite prijedloge i ugovore iz Pipedrivea koji se bavi PandaDoc integracijom . Prilagodite nove dokumente za nekoliko minuta i pošaljite dokumente na e-potpis dok ste u Pipedriveu. Kreirajte interaktivne ponude koje uključuju unaprijed popunjene podatke na osnovu vašeg Pipedrive ugovora i zapisa kontakata, štedeći vama i vašem timu dragocjeno vrijeme. Možete i interno dijeliti dokumente koje kreirate ili ih pretvoriti u šablone.

 

GetAccept
GetAccept korisnicima pruža platformu za digitalnu prodajnu sobu koja pomaže prodajnim timovima da povećaju svoju dobit. Funkcije GetAccepta pomažu vam da angažujete i razumijete svoje kupce u svakoj fazi toka, od prilike do potpisanog ugovora.

Kreirajte prilagođenu garanciju prodaje i personalizirane video zapise ili postavite besprijekorne integracije kako biste stvorili jedinstveno iskustvo kupovine za potencijalne klijente. GetAccept također nudi biblioteku proizvoda za brzo dodavanje prilagođenih ponuda u prodajne prijedloge i elektroničke potpise u prodajne dokumente.

Korisne karakteristike
Dodajte personalizirane videozapise u svoju komunikaciju kako biste ostvarili utjecaj na potencijalne klijente

Automatizirajte podsjetnike kontaktima kako biste ih zadržali uključeni

Analizirajte koji kolateral prodaje ima najveći uspjeh pomoću korisnih nadzornih ploča

GetAccept integracija sa Pipedrive-om
Integracija Pipedrive-a sa GetAcceptom pomaže vam da podignete svoju prodajnu komunikaciju na viši nivo. U jednom rješenju, GetAccept korisnici dobijaju pristup e-potpisima, osobnom video angažmanu, live chatu, ponudama, upravljanju sadržajem, praćenju dokumenata, pregovaranju o ugovoru i mobilnom upravljanju radnom snagom.

 

Textline
Alat za poslovne SMS i tekstualne poruke Textline vam pomaže da personalizirate svoje poruke i održite kontakt sa kolegama, potencijalnim klijentima, potencijalnim klijentima, kupcima i još mnogo toga.

Sadrži mogućnosti dvosmjernog slanja poruka i bezbedno skladištenje podataka, pomažući preduzećima da izgrade jače odnose sa klijentima i stvore bolje korisničko iskustvo. Textline se također integrira s popularnim softverskim rješenjima, omogućavajući korisnicima da s lakoćom počnu slati poruke iz bilo kojeg integriranog alata, uključujući Pipedrive.

Korisne karakteristike
Uz SMS automatizaciju, timovi mogu uštedjeti vrijeme i pojednostaviti procese.

Textline je sada usklađen sa HIPAA, što omogućava zdravstvenim radnicima i njihovim poslovnim partnerima da šalju poruke ljudima u potpuno sigurnom okruženju

Omogućite kupcima da vas kontaktiraju putem SMS-a s bilo kojeg mjesta, uz opciju slanja i primanja fotografija, video zapisa i priloga zahvaljujući MMS mogućnostima prodajnih alata

Integracija Textline-a sa Pipedrive-om
Integracija Pipedrive-a sa Textline-om omogućava vam da:

Kreirajte i pohranite šablone za često korištene niti poruka

Prenesite razgovor u tekstualnoj poruci kolegi, baš kao što biste prenijeli telefonski poziv

Podesite obavještenja za primanje obavijesti na desktopu, e-mailu i mobilnom uređaju kada se nešto važno dogodi

Koristite automatizirane pozdravne poruke i poruke o odlasku iz Textline-a

Ostavite privatne bilješke u internim timskim diskusijama

 

Unito
Unito vam omogućava da izgradite moćne dvosmjerne sinhronizacije između aplikacija, tako da možete kreirati i optimizirati tokove posla. Sa Unitovim jednostavnim samoposlužnim, pokaži i klikni interfejsom, možete se postaviti brzo i lako bez znanja o kodiranju.

Unito nudi duboku, dvosmjernu sinkronizaciju, s mnogo dostupnih podržanih polja, uključujući primaoce, komentare, polja, priloge i još mnogo toga.

Korisne karakteristike
Unito nudi više načina za prilagođavanje tokova između aplikacija i alata koje vaši timovi koriste

Decentralizirajte svoj izvor istine, omogućavajući vašem timu da postigne više bez obzira na to koji alat koristi

Unito sinhronizuje sve podatke u integrisanim alatima u realnom vremenu

Unitova integracija sa Pipedrive-om
Možete da sinhronizujete svoj CRM sa vodećim alatima u industriji zahvaljujući Unito integraciji Pipedrive-a . Moguće Pipedrive integracije uključuju Asana, Airtable, Azure DevOps, Basecamp, Bitbucket, ClickUp, GitHub, GitLab, Google Calendar, Google Sheets, Intercom, Jira, Notion, Smartsheet, Trello, Wrike i mnoge druge.

https://www.pipedrive.com/en/blog/top-10-pipedrive-integrations-2023