Prodajte pametnije i brže sklapajte poslove

 

Unapredite svoju distribuciju, povećajte konverzije i energetsku produktivnost pomoću Freshworkovog prodajnog CRM-a koji se pokreće pomoću umjetne inteligencije, koji je jednostavan za korištenje.

 

Pametnije kampanje, superiorni potencijalni klijenti

Freshsales vam pomaže da pokrenete pametne prodajne kampanje kako biste generirali više potencijalnih klijenata, a zatim ih uhvatili, kvalificirali, usmjerili i pratili uz snagu Freddy AI.

Efikasna organizacija, stručno istraživanje

Oslobodite pogled na prodaju i imajte ključne detalje koji su vam potrebni da zaronite u svoj dan bez gubljenja vremena. Planirajte cijeli prodajni proces s kanban prikazima i konfigurirajte i kontrolirajte pomoću drag-and-drop kartica.

Sjajni razgovori, veće konverzije

Bolje razumite kupce uz pogled od 360°, upoznajte ih na njihovim željenim kanalima i komunicirajte s kontekstom. Fokusirajte se na vrijedne kontakte s rezultatom namjere od Freddyja AI.

Jača prodaja, brži rast

Pojednostavite procese, sastavite ponude i ostvarite tromjesečni bonus uz pravovremene uvide. Izbjegnite uska grla i planirajte precizno uz preporuke Freddyja AI.

Manje posla, više posla

Eliminišite ručni napor i uštedite vreme automatizacijom svakodnevnih zadataka koji se ponavljaju. Poboljšajte produktivnost, povećajte usvajanje i podignite moral tima.

Pomoć i uvidi sa vještačkom inteligencijom

Freddy AI čini posao pametnijim i lakšim, pomažući vam danonoćno: ističe najbolje potencijalne klijente i ponude, nudi uvide, pa čak i piše e-poštu. Ostanite korak ispred sa Freddy AI.